Meni Zapri

Donacija dohodnine Nogometnemu društvu Mozirje

Spoštovani podporniki Nogometnega društva Mozirje!

Zahvaljujemo se vam, da ste se odločili del svoje dohodnine nameniti delovanju Nogometnega društva Mozirje. Za vse, ki bi želeli v prihodnje del dohodnine namensko usmeriti Nogometnemu društvu Mozirje, sporočamo, da je tokrat to mogoče urediti le z nekaj kliki preko povezave:

https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/PersonalPortal/Pages/Login/Login.aspx?ReturnUrl=%2fEdavkiPortal%2fPersonalPortal%2fCommonPages%2fDocuments%2fNew.aspx%3fformType%3dDoh_Don&formType=Doh_Don

Obrazec za namenitev dohodnine lahko oddate tudi po pošti ali osebno (pristojni finančni urad).

Ta sredstva v Nogometnem društvu Mozirje namenjamo za nakup opreme za treninge ter urejanje igrišč. Z vsakim namenjenim evrom imamo boljše pogoje za vzgojo naših otrok. Zaradi tega vaša dohodnina ne bo spremenjena, le izkoristili boste pravico, da del denarja, ki ga sicer obdrži država, razporedite tja, kamor sami želite. Če to storite do 31.12., bo davčni organ to upošteval že za leto 2020. Glede na to, da smo društvo v javnem interesu, lahko sredstva iz dohodnine za delovanje Nogometnega društva Mozirje nameni vsakdo in ne le član društva, zato bomo veseli, če boste prepričali še kakšnega sorodnika ali znanca, da podpre naše delovanje.

S klikom na povezavo – Donacija dohodnine ND Mozirje  – se vam odpre PDF datoteka, kjer se nehaja nekaj korakov za lažjo registracijo in donacijo dohodnine.

Najlepša hvala in lep pozdrav.

Upravni odbor Nogometnega društva Mozirje